16eda16 bence öyle düşünmeyin. Vücudumuz zihnimizden geçenlere göre şekilleniyor buna inanıyorum ben. Ne umutsuz olun ne de sürekli bakın. Benim testlerim hep negatif çıktı bir günde 3 test yapmıştım stresten. Sonra araya işler kaynadı yoğunluk oldu unuttum. Uygulama reglin gecikti diye bildirim yollayınca tekrar test yaptım öğrendim. Geç yumurtlama, tutmaz vs diyerek kendinize de vücudunuza da olumsuz enerji yüklemeyin. Ben her şeyi olumlu düşünmeye çalışıyorum. Hatta şunu anlatayım. Test yapmadan 3 hafta kadar önce yürüyüş yapıyordum kendi içimde konuşurken dua ettim. Eşimle çocuk istiyoruz. Bize hayırlı bir zamanda nasip et allahım diye. Elimi karnıma koyduğumda içimde böyle çoook güzel bir enerji hissetmiştim. Hatta akşam eşime de söyledim bugğn yürüyüşte içime çok güzel bir his geldi diye. Çocuğa yormadık ama o an allahın bize güzel bir şey nasip edeceğini hissetmiştik🥰 Hala elimi karnıma koydukça o güzel hissiyat geliyor içime, sakinleşiyorum.
Belki uzun zamandır bekliyorsunuz diye böyledir, ben de 2 yıldır evliyim. Çevremi de hiç dinlemedim. Bir kere boş gebelik geçirdim, buna rağmen olacağı varmış oldu diyerek devam ettim. En hayırlı zamanda en hayırlı şekilde gelmesi için dua edin💜