Sevda01 Slm kızlar nasılsınız? Bir kızım var 8 haftalık hamileyim ,öncelikle sağlıklı olmasını istiyorum sonra da inşallah erkek bi cocugum olsun istiyorum Allah’ın izni ile 🤲erkek çocuk belirtileri neler acaba 😊
Minik_2 Sevda01 bir oğlum var şimdi tekrar ikinciye hamileyim az kaldı doğuma.ikisi de erkek olmqsina rağmen o kadar farklı ki belirtiler.sasrmistim bu farklı galiba kız olur derken erkek oldu yine .belirtiyle alakası yok anlayacağın canim
Hhbnhbnjvv Belirtilere inanma canım. Yok oyle bisey mesela ben ilk haftalarda aşırı derecede üşüyordum 3 kalın çorap giyiniyordum ust uste. sonra esimin kuzeni dedi bende kızımda oyle usuyordum ama benim oglum olucak.
Sevda01 Minik_2 teşekkür ederim canım benim de kızım da hep kusma bulantı oluyordu bunda onlar olmadığı icin erkek o zman diyince bende buradan sormak istedim tecrübeli annelere
Minik_2 Sevda01 benim ilk oğlumda kusma olmadı hiç ama bunda hala nidem bulanir ara ara .ondan dedim canım .
_Kubraaa_ Bendeki belirtiler şunlardı. Şiddetli bel ağrısı. Sürekli ekşi şeyler aşermek. Ciltte bozulma olmuyor. Bulantı olmadı.
Sevda01 Minik_2 benim de arkadaş hep kusardi normal de kızlarda öyle olur derler geçen cinsiyet öğrenmiş erkek çıkmış
64Demet64 Hic bi belirti aramayın. Ben hamileligimin basindan beri hic bi belirti yasamiyorum bebegimin kipirdadigini gormesem hissetmesem gobegimi gormesem hala hamile oldugumu anlamam o derece hahaha 🤣 Cinsiyet belirti hurafelerinede inanma ben bisey yasamadim kusma vs olmadi erkek
123Hamis123 Güzelleşirsen erkek 😂 Halk arasında da hep öyle derler , ben güzelleştim. Balla haklı çıktılar 😂