mrsssblt Pszge Bende gelin geldim.Aynı kaderi paylaşıyoruz.Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın doktor vs. Ne olursa olsun ama bu şehirde zor..Gittinmi doktoruna? Nasılmış bebiş haber varmı?
mrsssblt Pszge Yorum yaptıktan sonra bu açıklamanı gördüm hakkını helal et,Allahım sabır versin🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ceco Pszge bende de öyle oldu vajinal ultrason yaptı hiç bir zararı yok bebeğe dedi ve kalp atışlarını öyle gördük gerçekten Zararı yok ama bunu iyi bir dr yapmalı
Tontisannecik Pszge sürekli farklı farklı doktora gitme içini ferah tut ben o haftalarda 15 günde bir gel derdi doktorum 20 günü bulurdu iki muayene arası. Doktor sana söylemedi mi ne zaman gelmen gerektiğini. Sık sık ultrasona girmek bebek için iyi değil
Adenbebek Arkadaşlar lütfen yukardaki yorumları okuyup ona göre yazalım çık hassas bir zaman bu arkadasımızı daha fazla üzmeyelim
Ebru1991 Pszge ah canım benim çok geçmiş olsun üzülme sakın en azında hamile kalabiliyosun bunu düşün zamanı değilmiş demekki zamanı gelince newlam nasip edecektir inşallah. Mewlam sabırlar wersin. 😢
Hulya27 Pszge Allahım yardımcın olsun Bnde ilk hamilelikte kalp atışı durmuştu çok zor dönemler geçirdim ama çok şükür hamileyim 6+7günlük sende üzme kendini
Ayysenurhfa Pszge canm ben de kadın dogumda dogum yaptm yok böyle pisman oldum gittigime allahm kimseyi düsürmesn ebeler azarlayip azarlayip duruyor zaten korkuyorum üstelik suriyeli kadın sedyede dogum yapti kimsenin umrunda olmadi