merve_3838 8+4 Kalp atışı için geldim ama kese var bebek görünmüyor kalp atisida yok dedi çok moralim bozuldu renkli ultrason çektir dedi benim gibi olanlar varmi acaba
Silahimigetiraysel merve_3838 benim de öyleydi 2 hafta sonra doğal yolla düşük yaptım umarım senin öyle olmaz
16Gizem16 merve_3838 devletin ultrason cihazıyla alakalı olabiliyor 6+5 de gittim kese var bebek yok boş gebelik denildi özele gittim kürtaj olurum en azından diye kalp atışını dinledim 1 gün arayla olan bişey bu başka doktorda gozukun
Silahimigetiraysel merve_3838 bir doktora daha danış bence benimki özeldi doktor 2 hafta aha bekleyelim olmazsa kürtaj demişti 2 hadta bekleyemedim kanamam çok oldu düştü allah yardımcın olsun
Yektek22 merve_3838 yarın sonucu yazar mısınız. Tarihimiz aynı sizle bana da boş gebelik dendi pazartesi kürtaj dediler cuma başka bir doktora gidicem kürtajdan önce başka doktordan fikir almak için
Dynbfofrt merve_3838 bnde az önce doktordan geldim 7+4 ama usg de 6+4göründü bebek var kalp atışı da var dedi geçen hafta diğer doktor alalm hemen demişti en az iki doktor görmeli mutlaka keşke diğerine hiç görünmeseydim diyorum kafamı bulandırdı sizde hemen başka birine gidin geç döllenme oldu bende sanırım
Tugcecan26 Dynbfofrt muhtemelen geç döllenmedir benim öyle olmuştu 14 15 haftaya kadar günü hiç tutmadı ilk kontrolde adete göre 3 gün geriden geliyor dediler 2.de 5 gün dediler bilmediğim için korkmuştum sonrasında bebek haftasını yakalıyormuş. şuan 32+3 teyiz 1 hafta önden gidiyor kilosu☺️
zulosyazici Bazen özele bile gitseniz kalbi atan bebeğiniz için “ölmüş “ denilebiliyor.maalesef aynısını yaşadım. Sonrasında üç farklı doktora gittim hepsinde de kalbinin attığını; fakat yavaş attığını ; zamanla duracağını öğrendim. siz yine tabii ki doktora gidin ama geç döllenme ihtimaline karşı bir hafta daha bekleyin bence hemen kürtaj olmayın..
Dmt0 zulosyazici bugün bende aynı şeyi öğrendim, kalp atışı çok zayıf, zamanla duracak büyük ihtimalle. Bu 2. Düşüğüm olacak. Böyle bir durum yaşayıp genetik test, pıhtılaşma testi vb. yaptırıp sebebini öğrenen var mıdır :(
Dogadgrmnci Benimde 7 haftalıktı aynısını yaşadım devlete gitmiştim ayrı başka bir doktora daha gittim oda aynısını söyledi bir hafta daha bekleyelim olmazsa ilaç veririm düşük için dedi 2 gün geçmeden kanamam geldi kendiliğinden düşük yaptım ama parça kaldığı için özel bir hastanede kürtaj oldum keseden kalan parçaları aldırdım.4 ay geçti yeniden hamileyim çok şükür ama lütfen üzülmeyin her şey nasip