_Anonimdenim Ekyg ben de mutfak da kundağın içinde erkek bebek gördüm adıyla sesleniyordum bi doğdu rüyamda ki oğlumun aynısı 😂 ve zaten rüyam da seslendıgım ıs mı koydum
Ekyg _Anonimdenim ne kadar güzel bakalım benim ki doğru mu yüzü de çok netti öncelikle sağlıklı olsun tabikibde :))
NewbieMommy Ben doğum anını gördüm normal doğum yapıyordum kızım oldu ve aa cinsiyeti daha öğrenmemiştik kızımız mı oldu şimdi demiştim şuan 8+2yim ne olacak bilmiyorum sağlıcakla gelsin de🍀 🙈
Rulina Ekyg ben gördümmm çok güzel bir oğlum oluyoduuuuu ve rüyadan 1 hafta sonra erkek olduğunu öğrendik umarım güzel kısmınıda tuttururum😁💕
acemi1annee Ekyg Rüyamda hep erkek bebek görüyordum bebeğimin cinsiyeti kiz gerçekten tersi çıkıyor.😅
Htp1997 Bende yeni hamileyken rüyamda kucağımda erkek bebek gördüm bebeğim erkekmiş benim rüya çıktı içime de hep erkek doğuyordu daha hamile bile olmadan 😃
Ekyg Htp1997 sizin kide ilginçmiş hamile bile olmadan görmüşsünüz :)) sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌷
Ebebe Ben de çok rüyamda gördüm ama cinsiyet hissederek görmemiştim hiç. Bundan önce kimyasalım vardı onda da rüyama girmişti