Elis-im Kızlarrrr günooooo🌼 Yaaa 35. Haftam düğün var yarın kuzenin. Offf bu defa ne giycem değil çok ses bebeğe zarar verir mi bu merakım🌝🌚
dudaktan_kalbe25 Elis-im bende dumandan bile koruyom ki kendimi ya cocuguma bise olursa die😅😅 analık böle isteee🥲
3_fistikannesi Elis-im bende gideceğim haftaya hemde 2 gün hem ne giyeceğim derdi hemde çok rahatsızım bir saat durup kalkacağım. 35 oluyorum düğün zamanı aynı senin gibi 🌸
Elis-im esnyz14 Burda bi yerde okumuşdum. Çok sese sürekli maruz kalmak çocuğa odaklanma sorunu yapıyormuş ilerideee derecesini bilemem işde 🌗💥
Legocene Hafta içinden selam kızlaar. Ama karnım 8 aylık bebek var gibi şiş ne yesem daha da davul gibi oluyo napıcam ya
anneoluyoruuumm16 Legocene merak etme geçer bir iki haftaya canım. Vücut bebege alışmaya çalışıyor. Regl olmuyorsun falan onun şişkinliği.
Elis-im Basakhilal ☺️Valla abartmayı seven biri hiç değilim girin yazın araşdırın okuyun işitme duyusuna zarar verdiği yazıyor. Element uydurmuyorum🥴🥳
ikiprensannesi__ Elis-im kuzenimin düğünü var ben ozaman nasipse 37 haftalik olacam ama gitmicem kuzenim değil babamin oğlu evlense gitmem herhalde çocuğuma bişey olursa diye 🤣
Melodimm Elis-im Bende gitdim geçen gün😂😂 Kına değil sanki bardı😂😂O kadar ses vardı yani.Dj falan😂😂Ne sorun olucak canım.