_Kubraaa_ Ben hiç uyanmaz uyurdum uzun süre. Ama artık acıkıp 7′de kalkıyorum😀 30.haftamdayım. Aslında gün içinde çok yemiyorum. Ama nedense sabah uyandığımda çok açımm. Sizde durumlar nedir
Eksijelibon _Kubraaa_ akşam az yiyip yatınca öyle oluyor bana. Kalktım şimdi muzlu süt , sandviç yaptım yedim kendime geldim😃 33. Hafta içindeyim
baybarsmom _Kubraaa_ gece 4 te kesin uyanıyorum sabah ne yesem acaba diyorum sonra aklıma yemekler gelince acıkıyorum aşırı ve açlıktan uyuyamıyorum 😂
Ayshe19 _Kubraaa_ bende aynı önceden öğlene kadar yatardım şuan 29 haftalık olucam sabahın 8 inde açlıktan kıvranmaya başlıyorum biraz oyalanıyorum bir saat yatakta sonra mutlaka kalkıp kahvaltı yapıyorum yoksa olmuyor
dudaktan_kalbe25 _Kubraaa_ bende yedikten hemn sonra hic bise yememis gibi yine acımmm sanki hic agzıma lokma almamıs gibi cok piss acıkıyorum 😅😅
BirazbundanBirazondan1 _Kubraaa_ bu kanunda tek değilmişim😅hamileğin başında Sabahları uyanınca açlıktan elim ayağım titriyordu. Eşim bile bu duruma şaşırmıştı. Açım diye yemeğe saldıran birisi değildim. Şimdi o kadar olmazsa bile - 28 haftalık olduk bugün - sabahları aç oluyorum.
Goktug61 _Kubraaa_ valla benimde aynı aç olunca oğlum daha çok hareket ediyor karnımda ve dayanamıyorum açlığa direk mutfağa 😅
asyasemin Akşam tok yatınca sabah daha aç olarak uyanırmışız. Diyetisyen öyle söyledi. Yatmadan önce yememek lazımmış