Kızlar toplanın sizden fikir almam lazım 20 haftalığız ikinci bebeğim ne kadar deneyimli olursak olalım kafam karışıyor 😂 ilk çocuğumda o kadar yeni doğan 0-3 3-6 kıyafet aldım çoğunu giyemeden hızlıca büyüdü ilk çocuğum kızdı bu erkek bende şöyle yapmaya karar verdim yeni doğan dan 4 parça 0-3 ten dört parça alırım dedim zıbın da alırım yine aynı şekilde bu kez doldurmayacağım eşyayı bebek bezi de 30 lu alıcam çünkü hızlıca büyüdü gü için 1 numaraya geçmek zorunda kalabiliyoruz sadece erkek olacağı için bir tane battaniye ve bir tane müslin örtüsü alacağım kızımın kalanları var hala kullanılmamışlaru var onları da kullanırız diye düşündüm çoraptı ağız mendili havlusu felan 3-5 parça yeter diyorum ztn zaman geçtikçe büyüdükçe gider alırım ilk kızımda hastane çantama o kadar gereksiz şeyler koydum ki çoğunu kullanmadan getirdim ztn kızımın küveti felan var onları kullanacağım bebek arabamı satmayı düşünüyorum ikiz arabası alacağım kızım da küçük olduğu için hala arabaya onuda bırakırım çünkü yere inince hiç durmuyor kafam karışık ya 😂😂😂😂