yenibirannis İyi geceler kızlar bugün 28 haftalık olduk 3 gündür durgun olan kücük erkekim💙 şuan kıpır kıpır maşallah uyutmaya niyeti yok gibi ilk defa hareketlerinden uyuyamıyorum normalde hemen dalardım sizde durumlar nasıl ☺ kaç haftalıksınız
Canimucizem yenibirannis bizde 28+3 olduk şuan kalktım yatağımdan geldim salona uyutmuyor çok aşağıya vuruyor biraz tedirgin etti beni sizin ne durumda
Matmazelbebi yenibirannis 26 Hafta 4 günlük olduk kızımla🌺🥰 Önceki haftalar yemekten 10 dk sonra başlardı. Artık aç tok fark etmiyor kıpırdıyor vuruyor . Ama ben en çok döndüğü zamanları seviyorum😂Çünkü karnımı aşırı yukarı kaldırıyor heyecan basıyor beni elimi koyunca hemen onu elleyecekmişim alıvercekmişim gibi oluyor 😍🙈🧿
Youngmotherr yenibirannis 36+1 dün nişanım gelmişti şimdi de sancılarım başladı 🥹 her an her şey olabilir acile gidicem geçmezse
yenibirannis Canimucizem bnmki de gündüz assagıya gece yukarıya vuruyo tedrgin olmayın assagı vurmasından normal🤗
Goksu2023 Canimucizem aynıyız bizde 28+3 😇 şimdiye kadar siz kaç kilo aldınız acaba kilo yüzünden psikolojim bozuldu da herkese soruyorum 😂
Canimucizem yenibirannis valla korkutuyor beni çok sürekli iç çamaşırıms bakıyorum sızıntı var mı diye öyle şiddetli vuruyor ki Allah korusun panik atak oldum bu surcete bir an önce gelse o güzel günde kavussam inan rahatlicam😂
yenibirannis Matmazelbebi maşallah prensese bnmkide yapıyo bişiler ama tam anlayamıyorum bide aniden yapıyor irkiliyorum ama mutlu da oluyorum💙😁
Adapte34 Canimucizem ayyy bende öyleyim sürekli kasıklarıma vuruyo hep lavabo ihtiyacım varmış gibi hissediyorum
Canimucizem Goksu2023 amaaan hıc takmayın saglikli iseniz gelecek geçecek bana bakmayın benim hamileliğimin başında trioid çıktı ve şeker tehlikesi vardı diyet ile devam ettim hala daha aynı şekilde diyet yapıyorum 4 kilo aldım şeker yuklemedi sonucu da güzel geldi neyse ki sonrasında yerim inşallah herşeyi mecburen dikkat etmek zorundayım
Canimucizem yenibirannis bu hafta hareketler çok arttı ama dimi daha öncesi daha miskindi şimdi maşallahı var valla🤍
Canimucizem Adapte34 sanki bı şey yapmisimda kiziyormus gibi dünden beri canıma okudu cidden korkutuyor beni nasıl sert vurmak öyle
Tugbainan yenibirannis yenibirannis 26+5 bizimde bugün hiç hareketi yok paşamın, her gece ve yemek arkası hareket ederdi, akşamdan beri ses yok