Papatyam17 Kızlar ben 26+2 günlük hamileyim 3 haftada bir gidiyoruz doktora sizce normal mi yani 1 ayda 1 gidenler var
Goksu2023 Papatyam17 ben 28 haftalığım 4 haftada 1 gidiyorum doktorum öyle tarih veriyor bi sıkıntım yok ama 32.haftadan sonra 2 haftaya bir düşüreceğiz dedi doktorun 3 haftada bir veriyorsa vardır bi bildiği
koalamiyim Papatyam17 benim doktorum da 3 haftada bir randevu veriyor ama ben sıkıntım yoksa 1 aya sarkıtıyorum. Gittiğim başka bir doktor 1 ay sonraya randevu vermişti doktora değişiyor sanırım 🙈
Yasminnnnn Papatyam17 Benide 20 günde bir cagiriyor doktorum ama sıkıntı olmadığı sürece ayda bir oluyor hatta bazen 35 gün falan oluyor
Matmazelbebi Papatyam17 Ben hep 2 haftada 1 gidiyorum bir sıkıntım yok ama kontrollerim sık ve düzenli. Birde 2 haftada bile bebeği çok özlüyorum o yüzden gördükçe de rahatlıyorum🙈😍
fundactak Normalde 32. Haftaya kadar ayda 1 muaneye çagrıyolar ama senin farklı bi durumun olabilir canım bi doktoruna sor yada doktorun tamamen para tuzagı da olabilir 🙄