Gebeyim-32 Haftamdayım , 2 gündür karnımda göbek deliğimin 3 4 cm altında bildiğimiz nabız çok net hissediyorum. Bu hissettiğim bebeğin nabzı mı yoksa benim mi 😅 ilk hamileliğim
Lindam06 Gebeyim-32 eskiler bebek kayıyor hareketi seyirme gibi atar derler :) geçen arkadaşım da aynısını dedi 3 bebe dünya ya getirdi 2.ve 3.gebeliğimde 12 den sonra hissettim dedi
Melekilgn Gebeyim-32 bende 18 haftalık hamileyim kalp atışı olamaz sürekli hissediyorsan senin damarın arada bir hissediyorsan hareketleridir bence daha çok minnak olduğu için hareketleri o kadarcik hissediliyo
Gebeyim-32 Hani boynumuzdan ya da bileğimizden nabız hissederiz ya aynı o şekilde hissediyorum. Gerçekten bebeğin nabzı mı bu şimdi 😂
Gebeyim-32 Melekilgn hep olmuyor ama yeri değişiyor bazen yanlarda hissediyorum bazen ortada 😂 tecrübem olmadığı için ne olduğunu ayırt edemiyorum
Melekilgn Gebeyim-32 ben doktora sordum aile hekimine hareketlerini hissediyorsun dedi sola bazi yatış pozisyonlarında özellikle çok hareket ediyo oğluşum yada uzun süre aç kalıp yemek yiyince ☺️