Onder-72 Merhaba hanımlar ben 4.5 aylık hamileyim elim ve ayağım feci şekilde kaşınıyor bir öneriniz varsa lütfen yardımcı olun ne yapabilirim….🤦🏻♀️😔
Srnmelek Onder-72 Bende 16+3 haftalık hamileyim.Bazen kanatıyorum bile derimi. Ilık duşa giriyorum hemen birde buzlu su rahatlatıyor.
Busraa-aa Onder-72 bende öyleyim ya hep bacaklarımı kanatıp yara ettim kaç haftalıksn tam olarak canım
Melike_02 Onder-72 bende de çok oluyor bacaklarımda bide gece daha çok artıyor. Ben Aloe Vera sürüyorum buzdolabına koyuyorum kaşıntım olduğu zaman dolaptan çıkartıp soğuk soğuk bacaklarıma sürüyorum çok iyi geliyor ferahlatıyor kaşıntıyıda yatıştırıyor
Gizos35 Onder-72 bendede aynı şekilde olmuştu dermatolojiye gittim bir karışım verdi eczanede yaptırdım kullandım tüm vücuduma ve geçti size mutlaka gidin kaşıntı çok sinir bozucu oluyor 🥹
Aysegul222 Srnmelek bende öyle çok kasininca bacaklarıma soğuk su uyguluyorum uygulaya uygulaya bacaklarım çatlamaya başladı soğuktan onu nasil gidercegim öneriniz varmi
imren_melinarya Onder-72 suan bende 31+3 um ayni avuc iclerim kasinio bepanthol kasinti giderici kullaniyorum kortizon yok temiz icerikli iyi geliyor ama gebelik kolestazi diye biseyde boyleymis korktum suan gidip tahlilmi versem diye dusunuodum