AysegulAloluAcikgoz EsenBursa sayılı gün cabuk geciyor canim En azindan benim oyle oldu bu haftaya nasil geldim anlamadim 😊😊
Bahar54 EsenBursa dogumevinde Aslihan Kal Kaymaz i tek gecerim. Harika bi doktor cok sakin, guleryuzlu. Arada egitim arastirmada da poliknilik yapiyor. Ama sira biraz zor bulunuyor cok hastasi oldugu icin
Arzuyksl İyi geceler herkese hamileliğimin 18+1.haftasındayım Sakarya da kadın Doğumcu olan şuan üniversite de görev yapan bir akrabamızın tavsiyesi üzerine Adatıp ta Erman sever e gittim ama son muayene de kafamda da soru işaretileri oluştu daha önce kendisine muayene olan, Erman beyde Doğum yapmış olan var mı acaba yardımcı olabilirseniz çok sevirim
NSBKRM Arzuyksl 4 sene once sezaryan oldum erman beyde cok iyi bi doktor hemen toprlandm amelyttan sonra
sevdasevda Canan54 Sakarya 🥰 benım 5 aya kadar sürdü kusmalarım Suan 6 aylık oldum ve gectı çok şükür
Canan54 MeltemAsel evet çok memnunum numarasını da veriyo mesaj attığım da hemen cevapta veriyo çok ilgili
Cleyi MeltemAsel sırf bebeğimin cinsiyetini görebilmek için dans bile ettik odasında 😃 çok tatlı bir bayan gerçekten 😊😊👍
MeltemAsel Dogum evindeykn bi kere gtmştm ilk gebeliğimde keske özelde olsa oraya gtsem demiştim. Adatıpta oldgnu öğrendm ne güzel muayene ücreti 80 di 2019 da 115 olmuş ben şok 😦 35 tl birden zam olurmu ya. Km bilir dogm ne kdr oldu bn bide sezeryan olcm kesin.