EsenBursa Sura2 banada 75 gram verildi ilk deger 163 ikincisi 115 ckti benimkide normalmidir sizce ? 75 gramda en yuksek deger kac acaba ?
Ayseeoknn Bende konak hastanesi remzi erene gidiyorum çokta memnunum ilgi alakası olsun istediğiniz her soruyu eşimle sorabiliyorum tavsiye ederim
Simgegunes Premsescik memnun musun ? Mesela sen sormadan bilgilendirme yapıyo mu şunu yap bunu yap şu zaman tekrar gel falan diye 😉
Premsescik Simgegunes yapıyo canım herşeyi acıklıyo tahlil verse sağlık ocağında yaptır para verme burda diyo sürdügü jeli bile kendi siliyo kadın bn cok memnunum ☺️ Senin doktorun nasıl
FBB54 Konak hastanesi sigorta varsa normal doğum ilk gebelik 2500 ikinci veya üçüncü 2300 sezeryan 4500sigorta yoksa normal doğum 3500 salı günü öğrendim
Simgegunes Premsescik benimkide çok iyi ama bazı açıklamaları ben sormadan yapmıyo sorduğumda cevap veriyo en son gittiğimde 5 haftalıktım şuna 8haftalığım şu zamanda tekrar gel falan demedi unuttu herhalde ☺️
Canan54 enfla biz artık 5 aylık olduk bütün sorunlarımız bitti çok şünür herşey yolunda oğlumuzu bekliyoruz ☺️