Ayselsilahimigetir miniklerinannesii00 benim hepsi erkek 12.haftada hepsi erkek dedi doktor bidahada degismedi 😌 karnimda 17 18 haftalikken birden bi büyüdü 5 aylik olduk ama 7 aylik gibi hissediyorum 😀
miniklerinannesii00 Ayselsilahimigetir bana da başta erkek dediler şimdi de birine kız dediler benim karnım çok değil henüz zorlamıyor. Bakalım inşallah 32. Haftayo görsek çok iyi olacak.🥰
Ayselsilahimigetir miniklerinannesii00 daha erken ondan cok belli olmaz merak ediyorum seninde 17 18 de nasil olcak keske diyorum benim önümde biri üçüz olsaydi da görseydim diyorum😀 kaçıncı haftada doğum diyor senin doktorun bana 34 diyor🫢🙂
miniklerinannesii00 Ayselsilahimigetir bana doktorum 32 haftayı görelim diyor ama korkuyorum erken doğurcam diye. Kız aynadan bak kendine😅 hareketlerini hissediyor musun? Çok merak ediyorum üçü birden hareket edince nasıl olacak😅
Ayselsilahimigetir miniklerinannesii00 biri dursa digeri durmuyor valla sürekli tekmeleniyorum 😀😀 sanki zaman gecmiyor bir iki ay sonrasini ön görebilsem keske🫢
Dilken Esrakckaa aminn hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😍 erken hissedince kimse inanmıyor dimi hahahah
miniklerinannesii00 Ayselsilahimigetir bende hep öyle diyorum birkaç ay sonra beni neler bekliyor neler olucak keşke görebilsem. Erken doğum olucak diye korkuyorum . Keşke aynı şehirde olabilseydik 🥰
Ayselsilahimigetir miniklerinannesii00 ben hic korkmuyorum ondan nasip sonuçta sağlıklı doğsunlar yeterki takma kafana onu hic
miniklerinannesii00 Ayselsilahimigetir inşallah küvezde falan kalmadan bebişlerimizle beraber çıkarız hastaneden🤲🏻
Ayselsilahimigetir miniklerinannesii00 insallahh ya bi an evel 30.haftalari falan görsem diyorum ben öndeyim yine sana söylerim nasil gidiyo diye cok merak ediyom ne kadar siscek acaba karnim falan 🙂
prematureanne02 Demmed Bu yazınızı şimdi gördüm yazmak istedim. Bende tetanozun 2. Dozunu olduktan 4 gün sonra erken doğum yaptım 23. Haftamda🥹 aşılarla mı ilgilidir diyorsunuz . Bende bikaç şey okudum ama aşı olup sorun yaşamayan da çok insan var bilemedim
Demmed prematureanne02 rabbim şifa versin bebeğineze. Durumu nasıl kac gr dogdu. Maalesef baska etkenlerde vardır tabi ama tetenozda bir etken bana göre
prematureanne02 Demmed Sağolun .630 gram doğdu beyin kanaması geçirdiği için beynindr sıvı birikmesi oldu o yüzden şant takılacak. Tetanozu ben doktoruma sorduğumda elimizde böyle bir veri yok ama halk arasında konuşalan birşey var dedi.
Demmed prematureanne02 doktorlar bunu aksini soylemez cünkü ameliyat esnasında tetenoz olma olasılıgın var asıyı olmazsan kı o dada riskli. Rabbim şifa versin inşallah.
Ciftannis miniklerinannesii00 iki hamileliğimde de 17 yi gördüm hissettim. Bazen elimi koyuyorum dışarıdan bile hissediliyor. Bebekleri hıçkırık tutunca düzenli bir hareket oluyor 😂
miniklerinannesii00 Ciftannis 16 haftalığız sanki içerden yavaşça dürtüyorlar beni😅 ama dışardan gözükecek kadar sert değiller😅