Berce_23 Kızlar 24 haftalık hamileyim ve hiç yerimde duramıyorum sürekli hareket halindeyim sizde de durum böylemi
Slnaycn Berce_23 kesinlikle böyleyim 😬 hatta eşim diyor dışarı cikamazsan evde sürekli yürüyorsun diye 😬
Kayaderler Berce_23 bende öyleyim çünkü 22 aylık oğlum var gün içinde oturduğum saat yok denicek kadar az
Happy20 Berce_23 evet o haftalarda öyle oluyor özellikle benim 20 den sonra başladı bütün hatta bayram temizligini dip köşe tek başıma yaptım 😅son 2 haftadır çöktüm ama😅🤦
buusur Berce_23 aynen bende 22+4’üz mecbur fıldır fıldır ev işi yapıyorum bu yüzden çok kilo almadım ağırlaşmadım da inşallah doğuma kadar hep böyle gider seviyorum hareketi bebişler sağlıklı sonuçta😊🙏🏻
Berce_23 Slnaycn bazen vicdan azabı çekiyorum yatağa uzandığımda Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Berce_23 Kayaderler kıyamam ya Allah yardımcın olsun benimki biraz keyfi temizlik yap yemek yap misafir ağırla Etrafımda çok hamile var yerden kağıt bile almıyorlar onlarınki mi doğru bizimki mi bilemedim
Slnaycn Berce_23 amiin 🤲🌸 bunun kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ama sende öyle hissetme. Oğlum var ve gün içinde hep hareket ediyorum ilk hamileliğimde de öyleydim bugün gezdim akşam dogurdum 😬 ciddi bir durum yoksa bence rahat olmak lazım 🤩
Kayaderler Berce_23 yok ya o kadar salmak da doğru değil sonuçta hamilelik bi hastalık değil ben şuan 29 haftalık hamileyim hala kendi temizliğimi kendim yapıyorum kimseden destek almadım