brprensesannesi23 hamileliğimin 28. haftasından bu yana eşim yüksek sesle horlamaya başladığımı söyledi ve bu hala devam ediyor normaldede ani nefes alışlarımda garip sesler çıkmaya başladı bu durumu yaşayanlar oldu mu olduysa gebelikten sonra geçti mi
Rukiyeaktay brprensesannesi23 aynısını yaşadım canım hatta eşim söylüyordu ben inkar ediyordum. Bir gece ben uyurken videomu çekmiş🤣🤣 yemin ederim kendimden utandım yerin dibine geçtim 😂 ama normal tabiki gebelikte sırt üstü değil sol tarafına yatmaya çalış. Sırt üstü yattığında olur genelde yüksek sesle horlama ☺
Mavisim3457 brprensesannesi23 Ayy bana da dedi eşim. 😜😜😜 Şuan kabul etmiyorum ama çaktırmıyorum. Beni de yakında video çeker 😂😂😂😂
Mavisim3457 brprensesannesi23 Bence de sırt üstü yatmakla alakası var. Yan yatmalıyız. Ben horladığımı duyunca uyanıyorum hemen yan dönüyorum. Bide insan çok yorgun olunca da horluyor. 🥰
Hayrnnisaors97 brprensesannesi23 Valla sürekli burnum tıkalı sabah bi kalkıyorum boğazlarım acıyor horlamak dan büyük ihtimalle eşim de diyor bi horultu çöküyor sen uyuyunca diye umuyorum videoya almaz 😂
Rukiyeaktay Mavisim3457 ayyy var ya ilk gebeliğimdeydi bir de kocamdan utandım resmen 🤣🤣 videoyu tekrar tekrar izleyip haylıra haykıra gülmüştüm 😂😂
brprensesannesi23 kader ortaklarım bende videomu izledim bende başta artistlik yaptım ben horlamam dedim ama yok öyle bir horlamaaa kendimden utandımm
brprensesannesi23 yalnız olmadığımı bilmek birazda olsa içimi rahatlattı 😂🤦🏻♀️ sağ salim bebişlere kavuşalımda hersey geçer inşallah
NisaSevgili brprensesannesi23 bende 28 haftalığım bana da söyledi eşim aynısını dün gece bende şaşırdım 😅
NisaSevgili brprensesannesi23 sabah kalktım sordum tekrar ben horladım mı senin gece öyle söylediğini hatırlıyorum dedim evet diyor lfldkfkdkskss inşallah çok horlamamışımdır diye dua ediyorum şimdi 😅