gakkoyengee Nasıl önleyebilirim işe gelip giderken sıcak çok çarpıyor dinlene dinlene gidiyorum ama baya tansiyonum düşüyor
Burcuilker1 gakkoyengee bende öyleydim sabah kalkmak dahi istemiyordum bide yeni zamanlar daha zordu halsizlik falan keşke imkanın olsa da bıraksan inan zor bu sıcaklar da bende 1 hafta oldu bıraktım dayanamadım.
babymomy_ gakkoyengee bugün eşimle konuştuk bu konuyu. Ben hamile kalmadan işten ayrılmıştım. Şu sıcaklarda çalışsam işe nasıl giderdim yapamazdım falan dedim. Çok zor Allah yardımcınız olsun 😓
gakkoyengee Burcuilker1 şöyle iş yerimle kaldığım yer arası 10 dk yürüme mesafesi yeni atandım ne izin hakkım var ne rapor alabiliyorum maalesef çalışmak zorundayım hastanedeyim zaten çalışırken sorun yok klima full açık ama işte o 10 dk tüm güne yetiyor ya
gakkoyengee babymomy_ şöyle iş yerimle kaldığım yer arası 10 dk yürüme mesafesi yeni atandım ne izin hakkım var ne rapor alabiliyorum maalesef çalışmak zorundayım hastanedeyim zaten çalışırken sorun yok klima full açık ama işte o 10 dk tüm güne yetiyor ya
gakkoyengee Burcuilker1 bana kalsa çalışmak istemiyorum ama zorundayım izin hakkım yok raporda vermiyor doktorlar gerçekten delirmelik bi durum eşim benden uzakta ben yurtta kalıyorum çektiğim çile resmen