1aysemerty Folik asit ağır geliyor. İçtiğim gün ne yerimden kalkabiliyorum ne de yemek yiyorum sizce neden ?
semanurrrr_ Bende uzun bir süre kullandım ama böyle belirtiler olmadı. Doktorunuza danışın isterseniz
1aysemerty Sadece bana mı agır geliyo bu folik asit halsizlik yapıyor ve onu kullandığımda yerimden kalkamıyorum
Mineberat 1aysemerty Canim bu dedigin ilac folik asit degil bence kansizlik icin diye biliyorum ben benim bildigim folik asit ek vitamin gibi biseyde yapmiyo folidoce kullanbilirsin doktoruna danisarak
1aysemerty Mineberat yok kullanmayı bıraktım zaten. doktor beni beyaz tenli görünce kanım yok zannetti herhalde 😂 masallahım var
thsz13 bu ferro sanol demir ilacı. içinde ek olarak folik varsa dahi tek basına folik asit denemez. ben de içiyorum bana da kabızlık ve halsizlik yapıyor gece yatmadan önce için
1aysemerty thsz13 bana dokunduğunu söyleyince başka bi ilaç önerdi doktor ama ben başka bi doktora gideceğim şimdi onunda düşüncelerini alıp öyle bişey kullanırım 🤗
Anonimmss Canım senin dediğin folk asit değil demir ilacı bende kullanıyorum ama gece yatmadan yqrim saat önce falan içiyorum o yüzden bende bi farklılık göstermedi 😂 içmenin gerekiyorsa sende o şekilde kullanabilirsin