Slnaycn Merhaba 24. Haftadayim ve son zamanlarda bacak ve ayaklarım çok şiş. Şehir dışına geldim ve çok sıcak o mu etkiledi acaba diyorum ama sizde durumlar nasıl
Papatyam17 Slnaycn biz de 26+1 günlük olduk yaklaşık 10 gündür ayaklarım şişmeye bssladi hiçbir ayakkabım olmuyor bende terlik aldım onu giyiyorum kilom falan da normal çok aşırı tuzlu da yemiyorum ama bünyeyle de alakalı olabilir
rosemomm tuzu azalt, bol su tüket, yürüyüş yap ve ayaklarını sarkıtma hep yüksekte tut uzanırken altına yastık koy yaz ayları zaten ödeme müsait gebelikte çok daha fazla olabiliyor 🥺
rosemomm vee eger şişlik ödem fazla ilerliyorsa tansiyon baktırmayı ihmal etme bazen zehirlenmeler meydana gelebiliyormuş kötü düşünmemek lazım ama yine de aklınızda bulunsun
Slnaycn rosemomm yarın bakacağım ona da zaten şehir dışına çıkınca oldu böyle değildi muhtemelen az su içtim bir haftadır onunla alakalı oldugunu düşünüyorum
Slnaycn Trldyg yaa sana da geçmiş olsun canım aynı haftalarda miyiz ? Böyle fotolara bakıyorum da çok sinir bozucu kocaman görünüyor 😬
Slnaycn Trldyg ilk hamileligimde hiç olmamıştı ama bunda erken başladı artık napalim sağlıkla gelsinler de bir şekilde idare edeceğiz 🌸
Slnaycn Papatyam17 ben fazla kilo da aldım az su içtim bu hafta ona bağlıyorum inşallah bu şekilde devam etmez diye dua ediyorum😌