Rabissss995 33+4 teyim ve bebişimin çok toplanmaya ve sertleşmeye başladı. Onun haricinde bi sıkıntım yok bu durumu yaşayan var mı kızlar?
Jamila_Karim Rabissss995 günümüz de aynı problemimiz de aynı😅😅evet canım çok sık yaşıyorum bazen hareket edemiyorum
1kucukbaby Rabissss995 31. Haftamdayım doktorum yeri daraldıgından oluyor dedi yalancı sancı bir nevi ultrasona girdiğimde toplanmıştı ama gördüğümde çok rahattı o yüzden içiniz rahat olsun
3Tospikannesi Rabissss995 @Jamila_Karim 33+1 benimde aynı şikayet 3.çocuğum normal doğum ve ay başı gibi bekleniyor doğum 36.hafta gibi oluyor doğumlarım o yüzden ay başı gibi dedim benimde sorum olacak size bugün ağda yaptırdım bebiş de bende kasıldık o an bişey yoktu 45 dk 1 saat sonra duş aldım beyaz iç çamaşırı giydim sancılandım lavaboya gittim kırmızı lekelenmem oldu acaba nişan mıdır yoksa ağdadan mı oldu acaba
busraaee Rabissss995 28+4 haftalığım bende hemen hafta aynı sorunu bende yaşadım ve doktora gittiğimde doktor yalancı sancıların başlamış bol bol su iç demişti
Rabissss995 Jamila_Karim hele bazen kaburgamın altına bi giriyor yemek yemeye bile eğilemiyorum ama neyse ki az kaldı 😀 sizin normal mi sezeryan mı belli mi
Rabissss995 3Tospikannesi valla benim ilk gebeliğim ve açıkçası doktorum da ağda tavsiye etmedi bana. Ama nişan mıdır bilemem bu gelen
3Tospikannesi Rabissss995 teşekkür ederim benim 3.çocuk ama diğer ikisinde nişanlarım doğum anında geldi bunda, böyle olunca korktum biraz ağdayı diğer ikisinde de yaptım böyle bişey olmamıştı
Rabissss995 3Tospikannesi aman dikkat edin Allah korusun Rabbim sağ salim zamanında kucağınıza almayı nasip etsin
Rabissss995 Jamila_Karim yok henüz belli değil ame burda sooonnn raddeye kadar normali zorluyolar Allahtan bişiy olmazsa normal gibi duruyor ☺️☺️Sabırsızım ya