Youngmotherr 1aysemerty ben 36 haftalığım ama 🤣 hep açım ağzımda bir şey olmadan yapamıyorum resmen hep yiyorum
simaymasalim 1aysemerty çok açım hep açım ama canımda bisey istemiyor bulantılardan galiba😅 buarada 10+1 iz biz😍
duriskonunannesi 1aysemerty bende her ikisi de var hep açık cok açım ama yemeye gelince de canım bir şey istemiyor 🤷 en azından suanlik kusmuyorum diye dua ediyorum ilk gebeliğim beni perişan etmişti bulantı kusmadan
Tugbacds 8+0 ız bu gün deli gibi iştah var bu haftalarda normal mi acaba yaa sürekli açım tatmin olamıyorum çok yiyince de midem çok şişiyo rahatsızlanıyorum patlıcak gibi oluyorum 🤦♀️🙈
Gamzekck_ Tugbacds benimkiside okadarlık suanda ilk oğlumda sürekli red ediyordum herseyi bu gebelikte garip sürekli ağzıma bişeyler atma ihtiyacı duyuyorum 😀
Tugbacds Gamzekck_ ya bide bişey sorcam hiç akıntın oluyo mu benim az önce değişik bi akıntı geldi daha önce ki gibi değil çok hafif yeşilimsi sümüksü bişey normalmi
Gamzekck_ Tugbacds beyaz sarımsı oluyor seninki yeşil ise enfeksiyon olabilir canım bir doktoruna Danış istersen
Tugbacds 1aysemerty sende benimle aynı ya kafama takıldı akıntıyla alakalı alakasız ama sizde de oluyo mu yukarda yazdığım gibi kafama takıldıda
happymuti 1aysemerty 7+2 mide bulantısından ölecem galiba dün hastanede yattım bugün çıktım hiç birşey yiyemiyorum dizlerim tutmuyor ay
Tugbacds 1aysemerty bi kere oldu daha progestan kullanıyorum enfeksiyon mu yaptı acaba devamlı ıslaklık bi gözlemleyeyim olmadı doktora sorarım bidaha olursa