BurcuAsil123 9 haftalık hamileyim ve kanamam var yaklaşık 4 saattir de devam ediyor kanamam hastajanedeyim doktorların bir şey yaptığı yok kanamam var diye başka hastahaneye de gidemiyorum bu durumu yaşayan var mı
ElifKyncu0 BurcuAsil123 Geçmiş olsun kanamaniz ne boyutta kahve rengi mi kırmızı mi ultrasonla bakildiniz mi. ?
Sbhtzmn BurcuAsil123 geçmiş olsun iğne serum bisey yapılmadımı, bebegin kalp atışını fln duydun mu? Benimde kanamam olmustu serum iğne birde hap vermişti baska hastaneye mi gitsen imkan varsa
Ankarali85-6 BurcuAsil123 gecmiş olsun canım bende şuan kanamam var dr evde yat dinlen dedi ama düşük yaptıgımı olabilir dedi insallah değildir .2 gündür ara ara kanamalar devam ediyor 5 haftalıgız
BurcuAsil123 ElifKyncu0 kırmızııı kanamam vardı evet ultrasonla da bakıldı bebeğim şuan çok iyi çok şükür
BurcuAsil123 Sbhtzmn iğne yaptılar progeston başladılar yatış verdiler . Çok şükür kalp atışları da çok normal bebeğimin . Sizin ne zaman oldu kanamanıZ devam ediyor mu süreç şuan nasıl ilerliyor sizde lütfen beni bilgilendirir misiniz siz kaçıncı haftadasınız.
BurcuAsil123 Sbhtzmn Evet evet hepsini yaptılar birde yatış verdiler . Siz doğum yaptınız mı süreci nasıl geçirdiniz beni lütfen bilgilendirin
BurcuArya35 BurcuAsil123 ultrason ile baktılar mi canm benimde 9+4 haftada olmuştu 15 gün hastanede yattim hemen igne yapmışlardı
BurcuAsil123 BurcuArya35 bir iğne yaptılar kalp atışlarıda yerinde bebeğimin progeston başladılar yatış verdiler bana da . Doğum yaptınız mı siz süreç nasıl ilerledi kaç haftalıkken başladı beni bilgilendirin lütfen
BurcuArya35 BurcuAsil123 benim 9+4 haftada lekelenmem oldu ve kanama alani görüldü 15 gün hastanede yattım 12. Haftada kayboldu cok şükür şuan 25+3 haftalık hamileyim herhangi bir sorun yok cok şükür ☺️ ama bolca dinlenme ve ignelerle geldik buzamana
ElifKyncu0 BurcuAsil123 Benim de 4 ay sürdü kanamam sonra durdu bazen adet günleri gelince kanama görüyormuş hamileler bende maalesef öyle olmuştu geçmiş olsun .Kanama görünce moralinizi bozmayın ama hemen doktora gidin. Muayne olun sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.🌸🤲