derya61_ Kızlar 35 +3 deyiz bebek 2 hafta önden gidiyor erkek bebek bu durumu yaşayıp erken mi doğuma alındınız
__mom1 Bebeğin kilosu önden gidiyor olabilir ama organ gelişimi haftasıyla ölçülür yani erken alınmaz bebek
derya61_ __mom1 tabiki de sadece iri bebek olunca normal doğum yapılmadığı için sezeryanla önceden alınabilir diye dedim
Nidaylmz Melekinci Benimde aynı şekilde 3 3.5 hafta arası önde giden bir gebeliğim var erken doğmasıyla alakası yok aslında sadece iri olacak dedi doktor
Melekinci Nidaylmz benimki kilosu normal oyle cok deyil amma 3 hafta onden. Tedirgin olmusdum. Doktor genetik oldugunu soyledi
Nidaylmz derya61_ Bana doktorum herhangi birşey söylemedi maalesef. Kiloyla doğumun alakası yok demişti sadece. Tabi sezeryan olacağım kesin ikinci evladım çünkü
__mom1 derya61_ anladım 4kiloyu geçerse sezaryen yapılır ama yine de erken almazlar bebeği. Kontrol edilemeyen şeker hastalarında bebek zarar görmesin diye alıyorlar
Ertugrul Benimki de 30 hftalk ama 32+5 gozkyo 1900 Gr dedi yani bebek iri oluyor sadece ilk oglumdada öyle olmustu