Selin4458 35+3 haftalık hamileyim ama bebek gelişimi 3-4 hafta geride. Rahim de kısalmış 14mm kadar düşmüş maalesef ki. Ne yapmam gerek kilo alması ve biraz daha geç gebeliğin sonlanması için.
Fulya1993 Selin4458 benim de 25 li haftalarda birden gerileme olmuştu her sabah kaşar peyniri kefir 1 tane muz 1 tane sade maden suyu bunları hergun tükettim birde 3 tane ceviz 2 haftada gelişimi önde çıktı 34 haftalık doğum ysprim suyum geldi ama 3 kilo doğdu
Rabissssscee Selin4458 bu sıra herkeste bi gerilik görülüyor rabbim korktuğumuzdan korusun yaa 😕 bizimde 3 hafta kadar gerilik var 33 haftalığız 30 hafta ölçüldü 😕 1600 gram 😕
Selin4458 Fulya1993 Mşallah size. Biz 1900 gramız şuan inşallah doğum başlamadan biraz da olsa kilo alır 🙏
Selin4458 Rabissssscee oy kuzu inşallah hemen toparlanır. Yine erken fark edilmiş bana göre toparlarsınız inşallah
Bebegimlebuyuyorum Sabahları bol kaşarlı tost yiyin her gece uyumadan mutlaka süt için ben süt ve muz aynı anda tüketiyorum yemeklerde ekmekte yiyorum bana kilo yapsa bile bebeğim için yiyorum