Ebalp Ben birşey sorucam doktorum bana magnezyum vermisti bebek karnımda toplanıp sertleşiyordu diye bu arada 30 haftalığım ama ben arada iciyorum bazen içmiyorum çok önemlimi bu ilac yani faydası olan bir ilac mı bilgim yok o yüzden merak ettim 2. Sorumda bugun bebegımin hareketlerini hissetmiyorum yani kipirdama oluyor ama normalde cok hareketliydi bugun boyle olunca korkmadımda degil bugun surekli sertlesti ve agrım oldu vajinama dogru baski gibi
Btlbet Ebalp canım bende 30.haftalıgım kaşıklarımda agrı olunca kullanıyorum.doktor kızdı sürekli kullanman lazım die.mesela kullanmıyorum bi kaç gündür göğüsümde agrı varrr
AygyulSina Ebalp magnezyumu surekli kulansan iyi olur agrilarin icin zaten 36 haftadan sonra kesiyorlar bebegin hareket ediyorsa korkma asil hic ama hic etmezse kork genelde uyuyorlar butun gun boyunca
defnekrmn Ebalp bende 17 haftalığım kasıklarımda çok agrım olduğu için verdi doktorum düzenli olarak içiyorum
deletedmom6295 mahnezyum kas kasılmalarını ve rahim kasılmalarını engeller. erken doğum riskini azaltır. bebek bazı günler hiç oynamayabilir bazı günse hiç durmaz. vajinada baskı barsa bebek baş dönüşe geçmiş olabilir. dlror kontrolüne gitmenizde fayda var
deletedmom6295 Ebalp 30 da benim de baş gelişti 32 de tekrar makata döndü. magnezyumu aksatmadan hergün için ve mümkünse hergün aynı saatte etkisi geçince kasılmalar ve toplanmalar artıyor
Ebalp AygyulSina cok hareketlidir benimki gun icinde cok oynuyo masallahı varda bugun oste oynamiyo sadece hafif hissediyorum arada
AygyulSina Ebalp banada oldu o uyuyodu genelde bazen oyle bir uyuyor ki gobegimi salliyorum uyanmiyor. Ama icine sinmiyorsa bir doktora gorunebilirsin
Ebalp AygyulSina yarında böyle olursa giderim kesin canım bakim yarını bi beklim de zaten haftayada kontrolum vardı