Hicranelif Hamileligim kızım 40+2de normal doğumla geldi oğluma hamileyim 37. Haftadayım oğluşlarınız kaçıncı haftada doğdu
Melekavsr Hicranelif 39+6 hala gelmeye niyeti yok. Kanala inmedi bi türlü. Dün çatı muayenesi yapıldı ama hiç açılma ve sancı yok nasıl doğcak hiç bilemiyorum
Eymeninannesi1808 Hicranelif 39+4 de gelmişti ama suyum geldigi için geldi yoksa gelmiyordu daha 😂sancım bile çıkmamıştı gittigimde suni sancı ile dogum yaptım
Melekavsr Hicranelif 29. Hafta da aşağıya döndü. Tek sorun kanala girmiyo olması. Ve maşallah diyim de çok aşırı hareketliydi hep. Hareketli bebek kanala girmez diyolar
Hicranelif Melekavsr benmde 2 haftadir bas asagi ve cok hareketli insallah girer kanala💙saglikla gelirler inşallah Eymeninannesi1808
Hicranelif tunasmom masallah bende bir an once dogsun istiyorum zorlaniyorum artk ama kuvezde kalirsa diye tedirginim 2720 gr suan
cennetinsusu Hicranelif Oğlum 2750 gr doğdu. Küveze girmedi sarılıkta olmadı. Kilosu gayet iyi Allahın izniyle küveze girmez inşallah 🤲🏻
tunasmom Hicranelif 36dan sonra küvezde kalma olasılığı çok olmuyor kilosu da iyi yani canım benim oğlumda 2900 doğdu