123Hamis123 Endiselenıyorum uzanıp hissetmeye çalışıyorum ama etmıyor coook nadir arada varlığını hissettiriyor diyeyim , yemek su vs her şey de yiyorum tepki versin diye. Çok endişeliyim böyle olan var mı
minikcivcivim 123Hamis123 ay aynı bizde böyleyiz gerçi biz 21 olduk bu bir gündür hareket yok iş felan da yapmıyorum normal diyorlar ama endişe etmemek elde değil ya.
melekmommm 123Hamis123 aynı durumdaydım kaç gündür🤦🏻♀️ şükür yavrum bugün hareketlendi içim rahatladı. Ama forumda her üç başlıktan biri bebek hareketleriyle ilgili 🤦🏻♀️
Kubrakarahan 123Hamis123 27+4üm 3 gündür senin gibiydim bugün hissettim çok şükür panik yapma bu hafta herkesin böyle herhalde
123Hamis123 minikcivcivim evet endişe etmemek mümkün değil sizin daha küçük , bir tık daha normal ama bizimki büyük bayağı
ebrunasrullahylmz12211221 Bende şuan seninle aynı durumdayım 28 haftalığım benim de 3 gündür hareketleri azalmış hareket ediyo ama çok az eskisi gibi deil dediğin gibi bende sadece varlığını hissediyorum ama hareketleri azalmış korkuyorum 😕
123Hamis123 ebrunasrullahylmz12211221 hadi yaa sende mi benim gibisin ne yapacağımı da bilmiyorum canım çok sıkıldı yaa yarında böyle olursa doktora mesaj atacağım ben
Kuzeymiraa 123Hamis123 doktorunuzdan dönüş alırsanız paylaşırsanız sevinirim. 25. Haftadayım bende eskisi kadar güçlü ve sık hissetmiyorum 🤷🏼
ebrunasrullahylmz12211221 123Hamis123 Bana da yaz doktor ne derse bende nerak ediyorum randevum 28 temmuzda daha
minikcivcivim 123Hamis123 evet canım sizin ki büyük ama muhtemelen uyuyordur ya da pozisyonunu değiştirmiştir sırtını da dönmüş olabilir endişe etmeyin allah’ın izni ile sağlıkla gelsinler😍🤲🏻
Adunya 28 hafta 3 gün aynı bende de öyle hareketli çocuğum gitti yerine arada kendini hatırlatan biri geldi bizi de bilgilendirirsen sevinirim büyük ihtimal kilo aldıkları için alanları daralıyo
123Hamis123 melekmommm ya sanırım bu haftalar sıkıntılı biraz benimki de bu sabah hareketlendi de rahatladı içim
123Hamis123 ebrunasrullahylmz12211221 canım sormaktan vazgeçtik çünkü bu sabah hareket etti bayağı içimiz rahat etti dün gece fe hareket etti ⅔ tane sadece tabi. Sizinki ne durumda?
Esracmmm Muhkub60 123Hamis123 Yeniumutlar Kızlar bende 19 +6 hissetmiyorum bu zamana kadar da öyle net hissettim söylenemez korkuyorum ya
ebrunasrullahylmz12211221 123Hamis123 Benim de hareket ediyo ama günde 2.3 defa eskiden çok hareketliydi şimdi azalmış hareketleri bide hareket yerleri farklı yer mi değiştirdi aceba ondan mı
Muhkub60 123Hamis123 bnde 28+3 üm. Geçen hafta bnde yaşadım hareket azlığını araştrdım bu haftalarda çoğunluk yaşamiş bu durumu. Şimdi 2 gündür yine maşaAllah norml hâle geldi. Arada bir tkme atıyırsa için rahat olsun düzeliyor bnde çok korkmuştum. Sanırım artık hzlı büyüme ye başliyorlar ondan oluyor dur blki