Zynppp_0999 Bebek yağı zararlı bir şey değil dimi. Bir kaç yerde dinledim sürülmesi gerekir gerekmez diyorlar. Siz aldınız mı aldıysanız hangi marka önerirsiniz. Tecrübeli annelerimiz🌸
Canimucizem Zynppp_0999 gazı olduğu zaman o yapılan yağ ile masaj çok iyi geliyor yeni doğum yapmış bir arkadaşıma doktor mutlaka her gün yapmasını önermişti temiz içerikli organik ürünlerde var araştırın isterseniz banyo sonrası o masaj bebeklere çok iyi geliyor ciltleri ilk zaman özellikle çok kuruyor
Zeynepikranur Zynppp_0999 eskiden bebek yağı mı varmış ılkınde de almadım ıkıncıdede zararı varmıdır bilemem ama ben kullanmadım yani tercih meselesi☺
Canimucizem Zynppp_0999 araştırın markaları Instagram da buna yönelik sayflaar var sanırım temiz içerik ile ilgili bilgi paylaşıyorlar içinize sinen olursa alırsınız
Lumlum Zynppp_0999 bebek yapı içeriği sanırım petrol türevi bişey kullanmayın bence onun yerine organik Hindistan cevizi yağı falan kullanın
duru127 Zynppp_0999 bence gerekli değil gazı olduğu zaman ben zeytinyağını hafif ilitip masaj yapıyordum hem daha çok güzel oluyordu boş yere ona para vermeyin bence
Zynppp_0999 duru127 bende öyle düşündüm zeytin yağı yaparım diye. Sonra okudum içinde az da olsa asit olduğu için dikkat edin diyorlar. Ama gene de diğerlerinden daha iyi olduğunu düşünüyorum bende zeytinyağının.