Ozderr İyi aksamlar kızlar 🌸 Bugun doktor duphalac verdi kabızlık şikayeti nedeniyle fakat az önce ilaç kaynaklı mı neyse tuvalette kanlı büyük abdest çıkardım korkmadım da desem yalan olur 🤥 sizce normal mi böyle olması ? yada böyle etkiyle karşılaşanınız oldu mu
Gnygns Ozderr ben kullaniyorum duphalac ama hic oyle bi sorun yaşamadım. Postun yukarda kalsin diye yazayım dedim belki yasayan biri görür
Elaylama Ozderr gece yatmadan önce iç demişti benim doktorum. Ben 2 kere içtim bi daha da gerek olmadı. Her gün 1 elma yerseniz bağırsaklara çok iyi geliyor duphalac bende çok karın ağrısı ve gaz yaptı işe de gidince zorladı hayli. Dışarıda tuvalete giremeyen biriyim :/// magnezyum kullanmaya başladığımda da kabızlık falan hiiiiç kalmadı. 😅
Mmerwe Ozderr bende kullandım hiç böyle olmamıştı ama dışkı cok sert olunca makatı zedeliyor çıkarken bagirsaktan kaynaklı olmasa da makattan kan gelmis olabilir benim normalde oyle olmustu cok korkmuştum sonra çareyi banyo da zeytinyağı bulundurarak cozdum afedersiniz zorlanacağım zaman pamukla makata sürmüştüm hiç Canımda yanmamıştı sizde oyle deneyin
arbustoo Ozderr bende kullanıyorum ama böyle bir şey olmadi doktorunami sorsan ozderr catlatmis olabilirsin icerden canim ihmal etme
Ozderr Gnygns bende sasırdım internetten de bakındım böyle bi etki yaşayan hiç kmseye denk gelmedim 🤷🏻♀️
mceren @Ozderr merhaba, kaç gündür çıkamıyordunuz? Bende aynı şekilde 4 gün çıkmayınca doktorum vermişti ilacı. Çok zorladığım için benden kan geldi. Aynı gün kontrole gittiğimde doktorum ıkınmaktan olduğunu söylemişti. Ama seninkini bilemiyorum, korkma
Ozderr mceren benmde yaklaşık dört gün oldu sabah kullandım bişey olmadı smdi de bi kramp girdi tuvalete çıkmadan önce. ıkınma zorlama hiç de olmadı
Ozderr Elaylama İnanın kayısılar kompostolar bunların bana bi gram faydası yok denemediğm şey kalmadı bi ara bagırsaklar kurumuştu duphalac da yaramıyordu işe bugün doktora söyledim düzenli içersen ilacı etkisini gösterir dedi
mceren @Ozder ben daha öncesinde tahriş etmiştim zaten son umut ilacı kullandım. Çıkabildiğimde tahriş olmuştu zaten.
mceren @Ozderr canım sabah aç karna zeytinyağı iç. Gün içinde de 3-3,5 litre su iç. Sebze ağırlıklı beslenmeye çalış benimki böyle biraz düzene girdi. İlacı bir kere kullandım.
Cansn 200 ml suyun içine iki kayısı ve bir ceviz koyuyorum geceden. Sabah aç karna içiyorum. Çok faydası oluyor. Bende de hamilelik ciddi kabızlık yaptı. Bulantım olmadığı günler seve oynaya içiyorum ama midem kötü olunca içemiyorum karın ağrısı da öldürüyor. Deneyin kızlarrr
Ozderr Cansn ceviz suyunu ilk defa duyuyorum akşam dan kayısı koyuyorum normalde faydasını görmemiştim
Cansn Elaylama fazlası zararlı diye biliyorum ama cuma kontrolüm var sorarım gene de. Siz tamamen zararlı diye mi biliyorsunuz ?
Ozderr arbustoo evet teşekkür ederm bikac gün lavaboya çıkamadığımdan olmuş bugünde tekrarlarsa söyle dedi ama olmadı öyle bişey şükür
Elaylama Cansn ben hamile kalmadan önce her gün içiyordum. Doktoruma sordum ceviz suya koyulduğunda hamilelikte fazla gelen bir şeyler salgılıyormuş geçmiş zaman tam detay hatırlamıyorum. Bana suya koymadan tüket demişti. Doktorunuza sorun bakalım size ne diyecek.