Seydusss Kızlar merhaba, fiziksel ve mental olarak durumlarınız nedir, hazırlıklar ne aşamada, zaman azaldıkça bi telaş bastı beni biraz dertleşelimmm🥰
leila1 Seydusss yavaş yavaş ağırlaştık tabi bütün kıyafetler yıkandı ütülendi sıra hastane çantasında, gelecek hafta yapmayı düşünüyorum. Özel bölge üzerinde sürekli bir baskı ve ağrı var ama doktorum bebek kanala girmeye çalıştığı için bu ağrıların olabileceğini söyledi. Onun dışında şükür iyi gidiyor
Novamomy Seydusss artık bütün hazırlıklar bitti çantam için tüm malzemelerin hazır sadece koyulacak onu da bu hafta içi koyarım .Sırt ,bel ağrısı tuvaletle kardeş olma dönemleri başladı bi de aşırı sıcak basma ve mide yanması tek bebeklerimiz iyi olsun razıyım 🙏🏻
Mamasu Seydusss fiziksel olarak hareket etmek zorlaşıyor artık mental olarak hala hazır değilim doğuma akışına bıraktım düşünmek istemiyorum biraz korkutuyo. Haftasonu hastane çantasını yapmayı düşünüyorum
Seydusss leila1 Ne güzel hazırlıklar tamamlanmış bizde hala eksikler mevcut, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻😍
Seydusss Novamomy Aynen en çok da gece uykuları zorlamaya başladı beni rabbim hepimizin yardımcısı olsun yavrulara sağlık versin 😍
Seydusss Mamasu Evet gerçekten düşündükçe vesvese geliyor iyisi mi hiç düşünmemek bende de durumlar aynı 🥲
Mamasu Seydusss akışına bıraktım tek duam filmlerdeki gibi su gelince hemen sancısı gelip hastaneye gider gitmez doğuran tiplerden olmak 😂 fırt diye çıkıversin 🙏🏻
Seydusss Mamasu Hahahha keşke di mi hepimizin hayali, fırt diye çıkmasa da kolayca doğuralım hepimiz inşallah 🤩🩷
Nsbglmz Eksiklerim bitti sayılır haftasonu valizimi de kapatıp arabaya koymayı düşünüyorum ne olur ne olmaz siye 🤭 mide yanması yaşıyorum çok sık vede tabi doğumum nasıl olacak düşünceler vs
Seydusss Tgcgkhn Evet ben en başından beri sandalye ile yapıyorum ütülerimi çok daha rahat edersin gerekirse beline kırlent de al canım