Zehratrkc 35 haftalık gebeyım sıkınca sütün geliyor ama göğüs ucum yok ilk gebelıgım ne yapabilirim kızlar bu durumu yasayan varmı aranızda🥺
Bernnnaaaa Zehratrkc emzirmek için uca gerek yok bencede yoktu önemli olan nasıl emzireceğini bilmen videolar izle silikon uç asla tavsiye etmiyorum
Sunshine__ Zehratrkc sakın sıkma göğsünü canım erken doğuma sebep oluyo bide silikon uçlar var onlardan kullanabilirsin ilk zamanlar bide çocuk emdikçe göğüs ucu çıkıyo zamanla çıkar yani
noluyosanagenemiross Sunshine__ zamanla nasıl çıkıyor 27 günlük bebeğim var emiyor ama emdikten sonra göğsümün ucu geri içeri kaçıyor anlamadım sonra almakta zorluk çekiyor 🙄
Bernnnaaaa Zehratrkc bal video var zaten uctan etmiyor ya siyah yerden emiyor bende uç yokken emzirdim hep silikon da bir dert yenidoğduğunda zaten sürekli emziriyorusun sonra sıcak suda beklet kaynat yıka o uçları bir ton iş
Sunshine__ noluyosanagenemiross O zaman mecbur silikon meme ucu kullancan canım başka çaresi bildiğim kadarı ile yok
rosemomm hamilelik esnasında göğüslere temas etmemek gerekiyor erken doğum için uyaran olabiliyormuş hatta 25/26.haftamdan sonra ebeler göğüs için dokunma ve dokundurma yağ krem bile sürerken ovalama cevresinde daire cizme sadece sür ve bırak dedi