melishn Merhaba güzel anne ve anne adayları🌸 Ayın 13ünde gebe olduğumu öğrendim pozitif çıktı, hemen hastaneye gittim betam 18,61idi 2 gün sonra baktım 42,50 oldu ve en son dün verdim 17sinde 76.1 olmuş sizce artma nasıl ilerliyor ?
boygirlmom melishn onemli olan dusuk ya da yuksek olmasi degil guzel artmis. Insallah saglikli gebeliktir Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin🥰
Selinmoon melishn seni korkutmak asla istemiyorum yanlış anlama herkeste farklı olabilir bilmiyorum ama benim adetime 5 gün vardı 33.3 , dün adet günümde gecikme yokken 388’di yarın gene vereceğim kan bakalım
melishn Selinmoon belkide farklıdır olabilir gebelik haftasına bağlı olarakta değişebilir diye duydum doktor henüz çok erken 2-3 haftalık demişti bana çünkü
nb- Aslında şöyle değerin düşük ya da yüksek olmasıma değil 2 günde bir 2 katına çıkmasına bakılır. Kimi 10la öğrenir ben öğrendiğimde 14binlerdeydi mesela. Çok düşük değil som gün 76 80lerde olmaso gerekirdi ama bi şey söylemek için henüz erken bimsğre daha takibini yapmak gerekir en azından kese görünene kdar içini rahat tut doktorundn başka kimseyi dinleme herkesinki farklıdır
Selinmoon melishn olabilir tabii , bende yeniyim tam bilmiyorum. Bana iki günde bir iki katına çıkması gerekiyor demişlerdi ondan