athll kızlar 29+2deyim anamdan emdiğim süt burnumdan geldi 1 haftadır bel ağrısı çekiyorum ama hayatımda böyle bişey görmedim nstde sancım çok hafif çıkıyor bütün vücudum mahvolmuş halde ağrıdan başına gelen var mı
Fuhrer athll bel ağrısı 35. Haftaya kadar geçiyor sonra kasık,genital bölge bacak ve ayak ağrısı başlıyor 😅😅😅
Fuhrer Ikiz_annesii bana progestan yazdı doktor her akşam uyumadan önce içiyorum agrimi azda olsa hafifletti ama canım çok acıyor sağa sola dönerken
Ikiz_annesii Fuhrer evet evet benimde öyle. Alt taraflarımda ağrı oluyor gece dedim belki tam tarif etseydim bana da yazar mıydı diye düşünüyorum. 2 hafta daha idare etmem lazim en azindan.
athll Ikiz_annesii ben bide serklajlıyım nstye bağlandım iki kere hafif sancı çıktı doktor dayanıcaksın diyo ama dile kolay işte
Fadimr 6+4 şuan arada belim kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor adet olcak gibi korkutuyor beni normaldir inşallah
Nurcihannan 32 haftalığım gebelin başından beri bel kalça bacak ağrısı çekiyorum gene her hareketimde uyanıyorum ağrıdan ah ahhh doğurunca geççek insallah 4 gözle bekliyorum