Elif380 Son adet tarihim 2 haziran dün doktora gittim 6+3 Tü dün bugün 6+4 olduk ama bebek görünmedi sizde durumlar nedir sadece kese görünüyor dedi
Mcz-01 Elif380 benimde son adet tarihim 1 haziran En son 6+0 ken gitmiştm kese gözükmüştü bebek görülmedi. 10 gün tekrar gel daha kücüm görünmeyeblr dedi
Gizemkrkyyy Elif380 benimde son adet tarihi 4 haziran 5+6 günlükken vajinal ultrasonla hem keseyi hem bebeği hem de kalp atışını dinledik🧿🥰
Elif380 @Mcz-01 bana da haftaya gel dedi ama devlete gittim dün adet tarihimi bile sormadı ultrason kağıdı bile vermedi ilgilenmedi bende özele gideceğim haftaya
Mcz-01 Elif380 aynen bende devlete gitmiştim adet tarihini sordular ama kağıt falan verilmedi banada.. birde özel hastanelerin ultrason cihazlari daha iyi olabiliyormuş bende duruma göre gideblirim özele
Dynbfofrt Elif380 şu an 7+3 yarın gtcem bakalm aslında çok da umutlu değilm doktor geçen hafta alalm bebek yok diyip kestirip atmıştı ama brn beklemek istedim
nilsubldn Bende sat 30 mayıs 5.haftada kese görünmüştü 6+3 de kalp atışını duyduk imkan varsa özele gitmenizi tavsiye ederim kalp atışını duymak için devlete gittim ne olduğunu anlamadan çıktım odadan o anın tadını bile yaşayamadım
Elif380 @nilsubldn aynen öyle oldu bende ne olduğunu anlamadım gerçekten özel de muayene ücreti ne kadar sizde
nilsubldn @Elif380 ilk gittiğimiz doktorda 965 di bizde tekrar para vermeyelim diye devlete gittik ama pişman oldum daha ben odadan çıkmadan 3 kişi girdi odaya hiçbir şey soramadım. Doğum paketleri daha avantajlı oluyor sanırım
Elif380 @nilsubldn çok pahalı yaa hangi şehirdesiniz öyle bir fiyat olursa ben devlete devam ederim o kadar para veremeyiz en fazla 500 olur yanı o da ayda bir zaten muayene sonrası 10 gün içinde tekrar gidince kontrol sayılıyor ücret verilmiyor
nilsubldn @Elif380 ben ankarada yaşıyorum. Tabi devlette de çok çok iyi doktorlar var çok iyi araştırmak lazım ama özeldeki gibi bir ilgi beklememek lazım. Ben 6.haftada gittim doktor tekrar 12.haftada gelirsin dedi tarama testleri için o ara bende doktor araştırması yapacağım. Ben belki ankara diye de fiyatlar yüksek olabilir