Rukiye1 Elfm evet canım sağlık ocağına da kayıt olman gerekiyor onlarda takibe alıyorlar bende 20.haftamdayım dün gittim hatta geç geldin dediler ilk dozu vurdu hemşire ikinci Dozuda bir ay sonra yapacak ☺️
deletedmom6295 Elfm doktorunuzla görüşün tetanos konusunda kadın doğum uzmanının yönlendirmesi en doğrusu
Rukiye1 Elfm http://www.jinekolojivegebelik.com/2008/07/gebelikte-tetanoz-aisi.html?m=1 tetenoz aşısı neden gerekli burdan okuyabilirsin canım ☺️
Kubis1944 Elfm bende bugün oldum bence iyi birşey çünkü sezeryan falan olursa mikrop kapma olasılığınız azalır
Prensesim77 Rukiye1 bnm 3 doz vurdular Yani bi kere tek aşı yaptım ve 3 doz verdiler diğerini Doğumdan sonra dedi sizce bi sakıncası olur mu?
Rukiye1 Prensesim77 bana sadece kart verdi bir ay sonra gel dedi tekrar yapacağız dedi bakalım gidince sorarım bana da yapacaklar mı internette okuduğumda Doğumdan sonra vuruluyor deniyor ama bilmiyorum ☺️
Sonkayalar Ben dün vuruldum 20. Haftada cagırdılar dıgerınıde 1 ay sonra yapacaklarmıs ne vurulurekn ne sonrasında hıc bılmedım canım sadece bugun hafıf uzerıne yatınca acıdı o kadar
Rukiye1 Canan54 kafanda çok soru işareti yapıyorsa doktoruna sor canım cevabını alınca rahatlarsın ☺️