Esra38383 Merhaba hangi güneş kremlerini kullanıyorsunuz doktorumun önerdiği solante pregna tam hamileler için ama kokusunu ve beyazlatan görüntüsünü sevmedim önerebileceğiniz var mı
Agg0207 Esra38383 misshanin mavi kapaklı cinko ve mineral içerikli güneş kremi kesinlikle yüz için çok memnunum bitmek üzere tekrar yenisini Alicam aşırı memnun kaldım şahsen ben birde hamilelerin mineral içerikli güneş kremi kullanması gerekiyor bunu mutlaka göz önünde bulundur canım heliocare markasının mineral içerikli olan kremide iyi buarada
Bircicekanne Esra38383 bende ayni markayi kullandim ve sivilce problemi yaşadım bu yüzden doğal içerikli bebeo kullanıyorum kokusu dokusu çok güzel memnunum sivilce de yapmıyor
Hilalgurce Tgcmrt48 bende bundan almıştım ama kızım bir ay sonra yatağının üzerine tüm şişeyi sıkmış.. zalım birde pahalı 485 olmuş.. iyiydi küçüktü falan ama
MucizemMart Esra38383 ben bioderma mineral fluid kullaniyorm ama bugun baktim 500 tl olmus bitince napsam soltis siparis ettim ama cokda memnun kalacagimi düşünmüyorum yinede denicem mineral oda daha ucuz
TheMuhtesem Esra38383 la roche, dermatologa da sordum kullanabilirsin dedi. solante pregna aldım ama çok yoğun geldi kıvamı, önceden solantenin başka güneş kremlerini kullanmıştım bu kadar yoğun değillerdi