Cey_Cey_ Kızlar buraya instagramdan sipariş verip sonuç alan veya alamayanlar var mı benim tam bir ay oldu siparişim gelmedi ve cevapta vermiyorlar
Gumus25 Cey_Cey_ bende tac siparis verdim iki hafta oldu gelmedi. Ptesi kargoya verilecek dediler ama yok
Yasobero Cey_Cey_ ben sipariş verdim taç ve kapı süsü gayet güzel geldi. Çok yoğun olduklarını söylüyorlsrdı ondandır
Cey_Cey_ Gumus25 banada pazartesi verilecek dendi dün yazdım ürünleriniz hazır kuzum hasta şuan hastanedeyim dönünce göndereceğim yazmış ama daha bir cevap yok
Cey_Cey_ Gumus25 eşim bakıyor da şimdi internette çok şikayet eden olmuş diyor dolandırıcılar diye hiç Google dan araştırmak gelmemişti benim aklıma
Cey_Cey_ Gumus25 biraz sıkıştırdım da paramı gönderin şikayet edeceğim dedim cevap verdi şimdi yok bugün çıkacak ismin kurumasını bekliyorum kargolar 6-7 gibi çıkıyor fln demiş
Cey_Cey_ Yasobero doğrudur yani bir ay olunca bide cevap gelmeyince insan tedirgin oluyor bilgilendirme yapsalar bu kadar sıkıntı olmazdı
Cey_Cey_ gizemsezer neyse en azından dolandırılmadık 🙈 benim ki dün verildiyse sizinde verirler inşallah yakın zamanda
Nidos-1 gizemsezer 14 iş günü demişlerdi benim paketim şimdi geldi çok güzel olmuş istediğim gibi