Semisko
Kızlar 6 aydır bebek istiyorum telefondaki uygulamaya göre yumurtlama günlerimi değerlendiriyorduk meğerse yanlış değerlendirmişiz. Yani bi iki gün erken yumurtluyormuşum meğerse. 6 ayda 3 kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay ovülasyon testi aldım ve yumurtlama günümü teste göre değerlendirdim. Evet gebeyim hemde bu kez kimyasal değil değerlerim güzel ilerliyor. İnstagramda bir gebenin günlüğü diye bi sayfa var sayfa sahibi yardımcı oluyor testi kullanım konusunda. Youtube de videoları var. Mutlaka takip edin videoları izleyin kızla iletişim kurun. Geç cevap veriyor ama veriyor. Ben ovülasyon testini ilk defa kullandım ve ilk denemede gebe kaldım. Herkese tavsiye ederim. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın. Dileyen herkese nasip etsin anne olmayı. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ben memnun kaldım belki bi kişiye de ben yardımcı olurum diye paylaştım. Bana bu bu İnstagram sayfasını öneren burdan bi arkadaştı. Kim olduğunu hatırlamıyorum. Ondan allah bin kere razı olsun. O arkadaş vesile oldu. Tavsiye etti bir gebenin günlüğü sayfasına bak dedi. Sağolsun❤️❤️ Öpüyorum herkesi