GamzeCan Kızlar normalde hamileliğimi yatarak geçiriyorum ama bugun doktora gittim şeker yüklemesiydi falan derken 2 3 saat ayakta kaldım oturdum falan doktordan cıktığımdan beri sanki bebek aşağı tekme atıyor,kasıklarımda sanki normal mi sizce ? Yani diyolar ki bebek büyüdü artık tek bi tarafta kalmicak döncek hareket edicek diye bende korkuyorm erken doğum riskimde var😏 24+3 üz bu arada var mı fikri olan?
Gzmocl GamzeCan canım o baskilar normal donebilirde ben bazen oyle seyler hissediyorumki sanki icimde gures tutuyo tek biyerden degil heryerden vuruyor 😊😊
drkc GamzeCan evet canım normal bende 25 im ve arada aşağıya baskı uyguluyor ve sürekli orda hareket ediyor doktora sordum şuan oturur pozizyonda olduğu içinmiş
Ozlmmm GamzeCan 35+3 deyim yaklaşık 2 haftadır o aşşağı baskı bende de var, değişik bir his. Genelde ayakta çok kaldığım zamanlar oluyor normal bir durum.
tgbtmzl GamzeCan bence normal artık bebek sürekli içeride hareket ediyor Nerede rahat olursa öyle pozisyon değiştiriyor bende onun ağrısını 4 gün çekmiştim
Gzmocl GamzeCan haklısın korkarsin ama bebisin kendini hissettiriyo 😊😊 ben aşağı baskıdan dolayi oturup kalkarken özel bolgemi tutupta kalkıyorum 😊
GamzeCan Gzmocl bende smdi o kadar rahatsızım insallah bian önce göbisime geri döner orda tekme atınca cok tatlı oluyoda burda bi garip😊🤷🏻♀️
Gzmocl GamzeCan döner durur diyorlar banada bilemiyorumki ilk gebeligim bende artk donmesinde basi asagida olsun diyorum😊😊