kaderimsibirii Kızlar düşük tehlikesi yaşayıp progeston iğne ve fitil kullanan varmı aranızda son durumlarınız nedir 4 haftalık gebeyim kanamam var yoğun düşük tehlikesi var diyip iğne verdi doktorum çok korkuyorum tehlikeyi atlatan yada düşükle sonuçlanan varmı
Ankarali85-6 kaderimsibirii bende şuan aynı senin gibiyim canım.düşük tehlikesi var ve kanamam var biraz.progestan fitil kullanıyorum günde 3 kere.. senin beta değerlerin kac cıktı
Gamzekck_ kaderimsibirii ben 5 haftada kanamam oldu bayram haftası hergün bir tane iğne bide alttan fitil atıyordum suan 8 haftalık kontrole gidicem bakalım
kaderimsibirii Ankarali85-6 ben geçen hafta baktırdım en son betama 500 dü cumartesi günü muayneye gittim herşey yolunda dedi kesen çok güzel yerde dedi dün kanamam başladı bugün kese aşağı düşmüş dedi düşük tehlikesi var dedi hem fitil hem iğne verdi
Ankarali85-6 kaderimsibirii gecmiş olsun canım insallah bi sorun olmadan atlatırız bu haftaları bende cok korkuyorum yatmakdan dua etmekden başka birsey gelmiyor elimizden