minikbaby33 Herkese merhabalar, mayıs ayında 4 aylıkken erken suyum geldi ve sezeryan ile gebeliğim sonlandı. Tekrar gebe kalmak için 2 yıl beklemelimiyim
elvangnc minikbaby33 selam canm cok gecmis olsn benmde 26 haftalikken kalbi durdu normal doguml alindi ama bana doktorum uc ay dedi 7 aralikta basima geldi bu dorduncu aydir deniyoruz bakalm
Elifkskl minikbaby33 beklemen lazım canım. Dikişlerinin kendini toparlaması en az 2 yıl sürüyor ama erken gebe kalanda var riskli sadece çok geçmiş olsun
Akker minikbaby33 ilk defa duydum , nasıl doğum gerçekleşti normal ilaçlarla düşmüyor muydu acaba 🤦🏻♀️ bir arkadaşım daha büyük bebeğini düşürmüştü ilaçla
Sbhtzmn minikbaby33 başınız sagolsun geçmiş olsun bi tanıdıgım bu şekilde erken dogum yapıp bebegini kaybetti 1 sene sonra tekrar diger bebegini kucagına almıstı aynı ay dogum yaptı yani sezeryan ile
minikbaby33 elvangnc çok geçmiş olsun sizlere de sezeryan olduğu için 2 yıl dedi sanırım. Umarım gönlünüzce olur herşey
minikbaby33 Akker kalbi atıyordu suyu kalmadığı için gelişemiyordu enfeksiyon kapmıştım ilaçla durdurdular suni sancı da verdiler çok zorlu süreçten geçtim en son sezaryenle sonlandı
nb- Ben de 25 haftalık doğum yapmıştım. Doktorum en az 6 ay ama daha iyisi 1 yıl beklememi önermişti bana. Benimki de sezaryen olmuştu
minikbaby33 nb- çok geçmiş olsun devlet hastanesi 2 yıl dedi biraz daha kendimi toparladıktan sonra özele gideceğim önden bilgi almak istedim sizlerden
Alizee minikbaby33 3 ay sonra denemeye başlaya bilirsiniz. En iyisi 6 aydan sonra olması. Başın sağ olsun