Dneglr Canım kac haftalık oldun konudan alakasız ama nasıl gidiyor hamileliğin bende 2. Denemeye basladım transfer oldum 6. Günüm bugun 4. Gün embryiosu taze transfer idrarda bakıyorum cıkmıyor ovulasyon a bakıyorum 2. Cizgi belli ama silik
Deletedmom_85 Dneglr sağol canım şimdilik her şey yolunda çok şükür. 8.haftabun içindeyim 9a az kaldı. 1 2 gün sonra erken gebelik testi denesene canım en güzel orada çıkar varsa hadi inşallah gönlüne göre olur bu Sefer🥲
peksimetya Deletedmom_85 orası çok uçmuş bende hamilr olduğumu yeni öğrendim. Çevremdeki çok kişi doğum yaptı orda. Ama inanılmaz uçuk. Evime en yakın olan yerde arayışa girdim. Özel rami hastanesi var. Her iki doğum doktoru da kadın. Birisi çok takipçili falan yaygın onda randevu bulmak çok geç. Ama diğer doktora gittim ilk muayenemi oldum memnun kaldım. 400 tl idi. Doğum fiyatını henüz öğrenemedim ama 🤷🏻♀️
Deletedmom_85 peksimetya maalesef başka özetlersek pahalı işte fiyat olarak :(( napcam bilmem Allah yardımcımız olsun
Bulbulyuvasi Deletedmom_85 bir tane doktordan hastanede paketi aldığında aynı doktor olmuyor mu haklısın kuşum devlet çok kötü burda da hiç randevu bulamadım erkenden hallet bir şekilde ilerde çok sıkıntı çıkıyor ne bebeğin gelişimini takip edebiliyorsun ne de bir şey anlıyorsun devlette
Deletedmom_85 Bulbulyuvasi doktor muayene ücretini ayrı dogum paketini ayrı veriyorsun o da 25 30 bine geliyor işte. Doğru diyor işte kuzu bulamıyorum Allah yardımcımız olsun
Anonim3447 Deletedmom_85 Esenyurt reyap var oradan memnunum Neria sanırım bayan doktorun adı muayene ücreti 585
Dneglr Deletedmom_85 inşallah canım dualarını bekliyorum bide sürekli idrarara cıkıyorum ben normal mi bu
Deletedmom_85 Dneglr ay bende öyle bu belirti yoktu herkeste farklıdır belki bilemedim kuzum. Dualarimdasib tabi ki
ipekravzaninannesi Deletedmom_85 evet şafak hastanesinde kadın doktorda var ama oranin muayene ücretini bilmiyorum malesef