Arkadaşlar hep konuşulan ama aslında pek manası olmayan konuya değinmek istiyorum.
Çook iyi araştırdım.
1) sağa yatarsan sağ yumurtan döllenirse erkek bebek olur : hayır. İki yumurtada da aynı kromozom var erkekten gelen kromozom ile ancak cinsiyet oluşur.
2) kalp atışı : 140 altı erkek 140 üstü kız. Hayır. Zaten ilk kalp atışında bu as miktarda başlar gittikçe 170... vs küsürlere kadar çıkar
3) aşerme : ne tatlı ne ekşi ne tuzlu bebeğiniz ve cinsiyeti ile değil sizin değişen hormonlarınız ile alakalıdır.
4) çirkinleşince kız güzelleşince erkek : yine hayır. Eğer bu mümkün olsaydı da tam tersi olurdu Çünki erkek bebek az da olsa kana testesteron hormonu salgılar ve kadın güzel olacağına çirkin olurdu kız ise östrojen hormonu sağlar kadın da güzel olurdu ki bu bile az bir miktar olduğu için bize yansıması mümkün değil.
Yani cinsiyet tabi önce Allah a sonra eşten gelen sperme daha ilk andan itibaren bağlı 🙂 ben de çok araştırdım merak ettim cinsiyeti daha belli de değil boşuna inanmamak için gerçekleri bilelim diye sizinle paylaşmak istedim. Sevgiler herkese 💜