asya2425 BurcuArya35 sağol canım öğleden sonra çıkar dediler akşama doğru bakarsınız dediler dua istiyorum
aysenuroztunc tunamomm yok olmadım geç döllenme olmaz ki ama sonradan tekrar yumurtlamadıysam tabi dün olmam lazımdı hala gelen giden yok bekliyorum
aysenuroztunc asya2425 ay evet sağlık ocağında ertesi gün çokar hep sonuçlar 🤦🏼♀️ hafta sonu girdiği için araya pazartesine kaldı bence sen o sonucu öğrendikten sonra doktoruna git direk muhtemelen betan yükselmiştir kese gözükebilir 😂
tunamomm aysenuroztunc bende de geç döllenme olmuş adetim 12 gün geçtikten sonra test yapmıştım pozitif çıkmıştı bence bir kaç gün daha bekle tekrar yap canım inşallah adet olmazsın
ysmkm Benim de böyle olmuştu bir test daha yapsan net belli olur ben silik çıktıktan sonra 2-3 saat arayla iki kez daha yapmıştım her seferinde daha koyu çıkmıştı🌝
asya2425 aysenuroztunc bence sende hamilesinnnn bak adet olmadınnnnn sağlık ocağı tam bir rezalat pazartesi sabah öğrenirim artık özel hastaneye para vermek yerine bebeği görmek için muayene parası veririm diye bekliyorum canım
aysenuroztunc asya2425 bencede mantıklı canım müsait bi zamana direk randevu aşıp gidersin zaten arttığını gebelik testinin koyulaşmasından anladın 🥰
aysenuroztunc asya2425 bu arada evet hala adet olmadım en son dün test yaptım negatifti olsa çıkardı çoktan diye düşünüyorum 🤷♀️ neden geciktiğimi de anlamadım doğrusu stres te yapmıyorum saldım gitti