Sudeeee Bursa Nilüfer dorukta doğum yapan var mı varsa hangi doktor ücreti nedir memnun kaldınız mı lütfen son haftamdayım doktor değiştirmek zorunda kaldım doktor arıyorum
ArvenMom Sudeeee bursa pembe mavi ibrahim avcı çok memnun kaldım yine olsa yine aynı hastane aynı doktor
Belinay_duam Bursa da niliferde dorukta aşırı yükselmiş diye duydum doğum ücretlerini Allah yardımcınız olsun
Belinay_duam Sudeeee 25 bin 300 benimde doktorum Doçent o yüzdendir büyük ihtimal riskli gebelik benimki o yüzden çok parayı görmüyor gözüm ama inslalah zam gelmemiştir iki ay önce falan almıştık fiyat
semadrd Ben nev esentepe de doğum yapıcam 2 hafta sonra 12 bin tl canım 1400 de fotoğrafçı ile anlaştım ama baya oldu fotoğrafcıyla anlasalı toplam 13400 yapıyor işte
Seren16 semadrd canim bende nese kaplan karakasa gidicem hayirlisi ile diger ay hastane nasil iyimi ve dogumun icinde neler var
Sudeeee Belinay_duam biliyorum tanıdığım dogum yaptı bu doktor da . Benim ki de lotus plaza da hem kadın doğumcu hemde perinotoloji benimde riskli gebelik . Hastane 16 demiş o şekilde oda bize 16 dedi ama doktorun hiç bir dogum şeyine ulaşamadım o yüzden korkuyorum Aliye Balkan Özmen benim doktor da
Belinay_duam Sudeeee bizim doğumdan sonraki kontrol ücretsiz hastanede iki gün ücretsiz denildi ama yarın tam net konusucam size yazarım gene isterseniz alllah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Belinay_duam Sudeeee riskli gebelikte çok nadir doktorlar var Bursa’da ben cok arastirdim özel değilse sorun nedir sizde
BrnAkyl Seren16 ben neşe hanıma gidiyorum 31. Haftadayım gayet memnunum her şeyi çok güzel açıklıyor hastane hakkında şüphelerim vardı bugün odalarını gördüm gayet güzel standart oda içim rahatladı
Ftmbyk Belinay_duam ben sordum geçen normal de sezrryan da aynı 20.000 epidural istersen 4000 küsür ekleniyor pakette spinal var anne bebek çantası veriyorlar ilk kıyafetleri hastaneden kıaför hizmeti bar kurabiye falan veriyorlarmış babaya kahve veriyolarmış aklımdakiler bunlar şimdilik daha yeni konuştum 3 gün oldu
SimonettaVespucci Sudeeee ben bugün aradım 16 bin dediler. Siz hangi dr a gidiyorsunuz acaba bende doktor değişikliği yapacağım 36. haftadayım
Sudeeee SimonettaVespucci Aliye Balkan Özmen yaptıracaktı doğumumu Nilüfer dorukta bende doktor değişikliği yaptım Nilüfer çekirge de Fatoş deniz yiğittürk yaptıracak 11 bin tl ye Fotoğrafçı oda süsleme şerbet kuaför herşey içinde bebeğin sarılık testi topuk kanı vs tüm tahliller içinde ve iki gün kalma hakkı var odada 11 bin tl ye anlaştık