dolunayes eartrt erkek bu Oranlara da bakayim Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakami
Elfsenack dolunayes rica ediyorum benimkine de bakın daha önce yazdım kimse cevap vermedi Eşim 10/03/1994 Ben 28/06/1999 Son adet 28 Şubat
mavideniz6 dolunayes Başka tahminler de aldım hepsi kız dediler bir tek sen erkek dedin , bugün öğrendik ki erkek.Tebrik ediyorum ne diyim 🥰
dolunayes mavideniz6 ben herkese zıt:) Saglikla gelsin paşa 💙 @mybaby4 e de kiz olduguna ikna etti forum ben erkek dedim tek Erkek cikti :)
mybaby4 dolunayes ayyy oğluma kanka geldi çok şükür kuzum💙😍 gözün aydın 🙏 oranlar erkekti hissin de erkekti zaten
Busegrlk mybaby4 Ultrason resmimizi çok benzettim doktor bir şey söylemedi ama forumda genelde kız diyorlar sizinki netleşmiş darısı bana inşallah ☺️
Elfsenack mybaby4 nub teorisi tutmadı o zaman benimki de kız olmayabilir 😂 yarın detaylı ultrasonum var inşAllah doğru cinsiyeti öğrenirim 😊
Elfsenack dolunayes Teşekkür ederim benimde baktığımda belirtiler Çin takvimi hep erkek hislerimde o yönden ama hayırlısı yarın detaylıda inşAllah görürüz tam
Elfanne dolunayes merhaba banada tahmin yapar mısınız 03.03.1989 eşim 01.10.1993 ben Sat 2 mayıs