Güzel anne adayı içini öncelikle ferah tut. Emin ol tek değilsin. Emin ol burdaki annelerin yüzde 90ı senin yaşadıklarının benzerini yaşıyor. Herkes çok tedirgin özellikle ilk defa anne olacaklar. Ben 23. Haftamdayım sabah akşam kızım iyi mi, sağlıklı mı, bir şey olacak mı, doğumdan sonra ne yapacağım, nasıl ayakta kalacağım gibi gibi yüzlerce sorum var. Bazı günler çok iyi hissediyorken bazen depresyondayım bebeğim etkileniyor diyorum. Sabah bebekle uyanıyorum, gece kızım diye uyuyorum. Avantajım yurt dışında yaşamam herkesten uzak olmam o yüzden çok insanla muhattap değilim. Ama annemler hariç biriyle konuştuğumda hemen içim sıkılıyor. Bunları neden yazdım sana? Derdine dert eklemek için değil yalnız olmadığını bilmen için. Bu arada 4 lü tarama testimden sonra fetal Dna testi yaptır dedi doktor bana düşündüm ve yaptırmadım. Arkadaşım sakin ol hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. 5 günden beri daha düzenli besleniyorum, evde minik egzersizler yapıyorum, biraz daha pozitif olmaya çalışıyorum ve bunu sen de yapabilirsin 🥰❤️❤️