123Hamis123 Haftadayım Benimki her uzandığımda hareket etmiyor genelde akşamları hareket ediyor ya da sabah uyandığımda sizde durumlar nasıl hareket sıklığınız nedir haftanız bu arada ?
Shibalba 123Hamis123 benimde etmiyor, hatta ben hissetmiyorum fln diye düşünmüştük esimle 31+5te nstye girdim, ben hissedemiyorum hareketini dedim hemşireye, uyuyo zaten hissedemezsin dedi🤦🏼♀️😂bizimki çok nazlı
Elif_p 123Hamis123 ben de 28+1 sürekli hareket halinde 🤷♀️uzanınca tavan yapıyor ama onun dısında da hep hareket halinde ben kalktığım an benle kalkıyor ayaktayken bile hissediyorum
melekmommm 123Hamis123 bende aynı haftadayım her zaman hareketli değil canı ne zaman isterse beyefendinin bazen hareket etmediği içinn kafayı yiyorum ama içerdekinin umrunde değil çok tembel 😂
defnezumram 123Hamis123 o haftalarda öyle oluyor her uzandığında hareket etmesini bekleme ama 30dan sonra yürürken bile hissediyorsun hareketini kilosu arttığı için daha belirgin oluyor
123Hamis123 Shibalba sen hareket halindeyken uyuyor mus genelde öyle diyorlar ama oturduğunda uzandığında hareket etmesi lazım mış
123Hamis123 Elif_p ben ayakta hareket halindeyken kesinlikle hissetmiyorum üzülüyorum aslında keşke hep hareket etse
Elif_p 123Hamis123 üzülme canım biraz da bebegin yapısıyla alakalı mesela kızımda hiç bu kadar hareket yoktu ultrasonda bile zorla uyandırırdık ama oğlumun maşallahı var cok farklı lar bebekten bebeğe değişiyor üzülme
Shibalba 123Hamis123 vişne suyu iç, bitter çikolat ye gel dediler nstye, bana mısın demiyo Bazen tık yok uzandigimda da 😇 Bazen Gidip kalp atışı dinledim sağlık ocağında