siyahoxygen1 gulsahklkn son 60 gün. Normal düşünüyorum doktorum hala kesin bişi söylemedi inşallah bir avazda doğurmak üzere planlıyorum ben😂🤣
beyzaturker56 gulsahklkn son 2 günümüz kaldı çatı darlığım sebebiyle sezeryan doğum yapacağım. Sağlıkla gelsin tüm minikler 🌸🤍
yumamiii gulsahklkn 28 gün kaldı normal istiyorum ama çevremdeki herkes o acıyo çekme sezeryan ol diyor
gulsahklkn yumamiii Sen çevreni dinleme bebek nasıl isterse o şekilde gelecek zaten normali varken neden insanı hep kesilmeye zorluyolar anlamıyorum 😊
Sezenn_ gulsahklkn uygulamaya göre son 50 🙈 ama 2. Sezaryenim olacak biraz daha kısa olabilir bu süre gün almadık henüz daha erken olduğu için perşembe kontrolümüz var sabırsızlıkla bekliyorum 😊🌸
Sezenn_ gulsahklkn uygulamaya göre son 50 🙈 ama 2. Sezaryenim olacak biraz daha kısa olabilir bu süre gün almadık henüz daha erken olduğu için perşembe kontrolümüz var sabırsızlıkla bekliyorum 😊🌸
D-ince Nur_tac hiç öyle düşünmeyin daha dün gibi hatırlıyorum 99 a düştüğümde ikili rakamlara düştük demiştim 😀 şimdi 53 günüm var neredeyse Bi ok adar daha geçmiş artık çok hızlı geçiyor hazırlıklar falan derken 🥰
Elifelibass gulsahklkn her an doğurabilirim sancım çıktı nst de bugün cuma günü tekrar nst ye gireceğim gerginim sezeryan olacaktım haftaya oysa ki
Asli_bora Ceyocey inşallah canım aminnn saol teşekkür ederim senide ve bekleyen tüm herkesi kolay kurtarsin rabbim🤲